Belajar Forex – Institusi Forex Semalaya ( IFS )

Tuesday, January 9, 2007

Trading Result

Filed under: Daily Trading Result — moneycirrus @ 14:23

My Result start BUY STOP and then SELL STOP

Tuesday 09/01/2007 BS+72 /00 SS 00/00

Wednesday 10/01/2007 BS+20/-40 SS +30/+30

Thursday 11/01/2007 BS+30/+30 SS-22/00

Friday 12/01/2007 BS+30/+30 SS-24/00

Monday 15/01/2007 BS +30/+30 SS -40/00

Tuesday 16/01/2007 BS +30/+30 SS 00/00

Wednesday 17/01/2007 BS +30/+30 SS 00/00

Thursday 18/01/2007 BS +30/+30 SS +30/00

Friday 19/01/2007 BS+30/-40 SS-22/00

Monday 22/01/2007 BS -25/00 SS -21/-25

Tuesday 23/01/2007 BS+30 /+30 SS 00/00

Wednesday 24/01/2007 BS -22/-40 SS +30/+30

7 Comments »

  1. oitt..tkde SS ke ko nye performance,nak gak tgk..hehehehe

    Comment by nazhasecret — Wednesday, January 10, 2007 @ 14:23 | Reply

  2. malas arr nk wat SS nie… wat menyemak blog aku jerk… please alert kat signal tuh , aku akan update tiap 7:10 pagi setiap hari… xde signal kuar dulu baru nk wat… kekekeke….

    Comment by moneycirrus — Wednesday, January 10, 2007 @ 14:23 | Reply

  3. takde SS pun takpe…aku akan ikut signal ko ni lan

    caya lah…..hari2 update ok
    ada untung aku belanja ko air buah gelas beso nanti erkk

    Comment by pakleh — Wednesday, January 10, 2007 @ 14:23 | Reply

  4. hehe…. kasi kopok lekor arr sedap, kuang3….

    Comment by moneycirrus — Wednesday, January 10, 2007 @ 14:23 | Reply

  5. huhuhu..ape brg kopok leko..hahaha..aku tau ko ngidam lain kan kan..wakakakakakaka..anyway aku try signal ko mmg ade untung dlm 10pips gitu…mantapssssssss

    Comment by nazhasecret — Tuesday, January 16, 2007 @ 14:23 | Reply

  6. aku aku rase kan, ko patut bantai sehale je, bile salah 1 arh dh trigger signal lagi 1 x valid dh, kne carik entry baru… hanye pandangan jer..

    Comment by flyy — Thursday, January 18, 2007 @ 14:23 | Reply

  7. ok boss.. nanti aku ricky2 mana patut, tapi targetnye mmg sehala… klau kena 2 hala kire rezeki lebihlah tuh,,.. sebab tuh buy ngan sell aku carik entry die sekali… thank atas komen bernas tuh..

    Comment by moneycirrus — Thursday, January 18, 2007 @ 14:23 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: