Belajar Forex – Institusi Forex Semalaya ( IFS )

Wednesday, January 10, 2007

Forex Investment

Filed under: Forex Investment — moneycirrus @ 14:23

skit offer dari aku…. sape nk invest bleh invest, sape xnk invest please respect akunye offer..

plan die camnie…. ikut 20 trading day,. tiap hujung bulan aku akan kire sendiri bape aku untung dan bape aku leh bahagikan utk korang yang invest.. tiap hujung bulan time aku wat bayaran, korang bleh jerk tarik modal korang balik kalo nak, tapi inform aku awal2 sebab senang aku withdraw lebih skit… return die bergantung pada trading, aku akan update daily TP n daily SL utk acc nie dan korang leh tgk gak bape utg dan bape rugi,. pastuh kite bahagi jelah ikut kesesuaian nanti.. sape nk invest blehlah transfer egold ke 2563144 (ilaegoldwife)

-min usd 100 lah senang aku nk manage.

-max utk permulaan nie usd1000 dahla dulu.

pasal sape tanggung rugi tuh, sape2 dah lama dalam forex kena time kalo loss ke ape, tapi insyaallah takkan total loss.. aku cadangkan kalo dah loss 30% from margin, terpulang kat korang sama ade nk teruskan atau nk amik lebihan modal tu..

Penting !!

aku akan run kalau fund dari program ini melebihi usd1000 coz minima aku masuk market 10% only from margin… main kat NF ye.

p/s – pasal jujur or not , sape2 kenal aku die tau aku cam mn … terpulang kat korang arrr, aku saje jerk bukak offer nie.. sambil2 besarkan margin, aku tolong korang , korang tolong aku..

klau dah tranfer egold email kat aku money_millennium@yahoo.com.my atau ym aku money_millennium ..

Fund terkumpul

1 – zasrul – usd100

2 – Tat_fun2005 Tat_fun2005 – usd100

3 – As as – usd100

ilaegoldwife

1 Comment »

  1. p/s – pasal jujur or not , sape2 kenal aku die tau aku cam mn … terpulang kat korang arrr, aku saje jerk bukak offer nie

    Comment by nazhasecret — Tuesday, January 16, 2007 @ 14:23 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: