Belajar Forex – Institusi Forex Semalaya ( IFS )

Tuesday, January 16, 2007

Signal Forex

Filed under: Signal Forex — moneycirrus @ 14:23

aku akan update tiap 7:00-7:10 pagi tiap2 hari utk pair G/U jerk…

Rabu 17/01/2007

GU hari nie :-

BUY STOP 1.9632 SL 1.9613 TPI 1.9652 TPII 1.9662

1.9641 SL 1.9613 TPI 1.9661 TPII 1.9671

SELL STOP 1.9613 SL 1.9632 TPI 1.9593 TPII 1.9583

1.9592 SL 1.9632 TPI 1.9572 TPII 1.9562

PENTING!!!

Untuk setiap entry, pastikan price semasa adalah melebihi 15 pip dari entry buy stop atau sell stop… kalo x, signal tuh x valid… contoh buy stop kat 1.9642 , pastikan price semasa sekurang2nye 1.9627 utk pasang buy stop.. kalo price semasa berada dalam range 1.9627-1.9641 signal nie x valid.. harap membantu.

 

Peringatan :
Forex Trading memiliki risiko yang tinggi yang mungkin tidak sesuai pada semua individu... Kami tidak bertanggung jawab atas kerugian dari signal yang diberikan di blog ini… semua ini hanyalah semata-mata untuk meningkatkan dan memajukan pengetahuan masyarakat malaysia berkenaan FOREX … Just For Knowledge…

 

Signal yang aku buat kat atas tu hasil dari prediction aku sendiri, sebarang kerugian adalah tanggungjawap anda. Sekian dari aku moneycirrus.:-)

11 Comments »

  1. tips arini nye tkde ke geng..hehehe..ye ke signal sendiri…ke signal byr ni..hahahaha

    Comment by nazhasecret — Wednesday, January 10, 2007 @ 14:23 | Reply

  2. lorr…. aku penat2 bangun awal2 nk kasi signal ko cakap xde…😦

    Comment by moneycirrus — Wednesday, January 10, 2007 @ 14:23 | Reply

  3. hebat mung loni pandai buat signal sendiri doh..tunjuk ajar ku sifuuu…pewwwwwiiiiiiittttttt…..tipss

    Comment by are-peacece — Wednesday, January 10, 2007 @ 14:23 | Reply

  4. ko pkai sistem breakout ape ye??Leh kongsi tak??hehe

    Comment by syedas — Thursday, January 11, 2007 @ 14:23 | Reply

  5. breakout aku ade pkai gak… pastu byk base pada fibo ngan line2 murray gak utk close post..

    Comment by moneycirrus — Thursday, January 11, 2007 @ 14:23 | Reply

  6. boleh post result tak? baru confident sikit🙂

    Comment by wanis — Thursday, January 11, 2007 @ 14:23 | Reply

  7. malas nk buat SS, xpe,,klau cik wanis rasa nk try boleh try ,,. x kena bayarpun.. aku akan update tiap kul 7:10 pagi .. xdepun aku nk paksa2 sape2 ikut akunye prediction.. saje kongsi2…

    Comment by moneycirrus — Thursday, January 11, 2007 @ 14:23 | Reply

  8. BUY STOP 1.9741 SL 1.9719 TPI 1.9761 TPII 1.9771
    1.9759 SL 1.9719 TPI 1.9779 TPII 1.9789

    signal ko ari ni x jadik…aku masuk pakai VT td…terus kena SL…

    Comment by arelong — Friday, January 19, 2007 @ 14:23 | Reply

  9. mekasih sebab inform, biasalah tu bro sekali sekala kena SL , Forex bukan susun buku atas rak … hehehe ,. first signal hit TP II , 2nd jerk yang kena SL 40 pip … jadi loss hari nie 10 pip….

    Comment by moneycirrus — Friday, January 19, 2007 @ 14:23 | Reply

  10. thank u for this blog http://www.3rb0.com

    Comment by 3rb0 — Friday, June 1, 2007 @ 14:23 | Reply

  11. tNIn6G fvdf87y978sdct9bvd892hbsc

    Comment by darry — Monday, August 25, 2008 @ 14:23 | Reply


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: